.st0{fill:#FFFFFF;}

Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională? P6 

Articole | 13/11/2023
Cine este ARN? Ce fel de partid este Alianța Renașterea Națională?
Ne dorim ca printr-o serie de postări, să vă răspundem prezentând Programul politic al partidului ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ.
 
(6) Republica Moldova
Istoria ne-a fost uneori dură. Românii începutului de mileniu locuiesc în două state diferite și separate, un rezultat al conflictelor politice ale celor mai puternici decât am fost noi. Credem și constituie o prioritate pentru noi să contribuim prin toate mijloacele legale și constituționale disponibile, atât la nivel intern, cât și extern, la reunificarea Republicii Moldova cu România.
Credem că avem datoria morală să ne aducem contribuția, astfel încât să ne asigurăm că românii de pe ambele maluri ale Prutului trăiesc în aceeași țară, fără granițe, o singură Românie în Uniunea Europeană.
 
Autor: Petre Costea, Președinte ARN
 
Dă-ne o mână de ajutor!
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.