.st0{fill:#FFFFFF;}

Cioloș, Cîțu și Iohannis încearcă să pună România sub steagul curcubeu 

Articole | 30/06/2021

Doar recent mi-a trecut prin minte faptul că drapelul curcubeu se transformă, de la un an la altul, din simbolul mișcării „minorităților sexuale” în simbol al globalismului zilelor noastre.

În opinia lui R.R. Reno, drapelul curcubeu „steagul elitei globale contemporane”

„is the flag of our global elites"

Reno este unul din influenții intelectuali catolici contemporani din America.

Afirmațiile lui privind drapelul curcubeu intrigă și sunt bine argumentate.

Recomand să fie citite: Regimul nostru curcubeu (Our Rainbow Regime) publicat pe 24 iunie. 

După prăbușirea cortinei de fier, Președintele Bush afirma că lumea întra într-o era nouă caracterizată de : "granițe deschise, comerț liber, și, cel mai important, de minți deschise”.

„open borders, open trade, and more important, of all, open minds"

Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci și prezicerile lui Bush se adeveresc sub ochii noștri.

Granițele se deschid în Europa, Canada, și începând din ianuarie, în Statele Unite. Iar mass-media globală caută să ne „deschidă mințile”, dar într-o singură direcție.

În ultimii ani, stânga politică a luat cu asalt capitalismul, statul național și suveranitatea națională.

Propune persistent eliminarea vechiului regim fondat pe drepturi tradiționale și democrația tradițională și înlocuirea lui cu o lume nouă fondată pe „toleranță, incluziune, egalitate și dreptate sociala”.

Cine s-ar putea împotrivi acestor deziderate? Natural, doar cei cu mințile încă „închise” ori „înguste”.

O lume nouă are nevoie de simboluri noi. Uniunea Europeană a ales simboluri culturale comune tuturor europenilor pentru a se identifica.

Dar lumea globală? Stânga politică a făcut progrese enorme înspre globalizare și uniformizarea gândirii și e, deci, nevoie să propună un simbol, un drapel, un steag, o siglă care să reprezinte noua societate globală.

De ce, se întreabă tot mai mulți lideri politici, atât de stânga, cât și pretinși conservatori, să nu devină steagul curcubeu, drapelul noii societăți globale?

În opinia unui intelectual de stânga influent din SUA, e nevoie de un steag care să reprezinte „dreptatea socială, drepturile femeilor, democrația, libertățile civile și secularismul”

„social justice, women’s rights, democracy, civil liberties and secularism".

Citind comentariul lui Reno mi-am dat seama că drapelul curcubeu aspiră să devină simbolul noii lumi.

Conflictul dintre Germani și Ungaria privind afișarea drapelului curcubeu la meciurile UEFA, cât și afirmațiile premierului olandez la adresa Ungariei pe același subiect, constituie o dovadă că în mințile elitei occidentale steagul curcubeu a devenit nu doar un simbol al dezorientării și dezordinii sexuale, ci si un simbol al secularismului hedonist, corupt și anti-creștin.

A devenit și strigătul de bătălie al elitei occidentale care cere excluderea, din acest motiv, a Ungariei din Uniunea Europeană.

Raportul Matic adoptat de Parlamentul European pe 24 iunie a abordat de fapt drapelul curcubeu în Bruxelles.

Cu două zile înainte, România a respins drapelul curcubeu prin votul din Senat care a respins legea educației sexuale propuse de dl Iohannis.

A doua zi, însă, Cioloș (USR), Cîțu (PNL) și Iohannis (PNL) au anunțat că, vrem nu vrem, drapelul curcubeu va fi plantat în România, cândva, cumva.

De cine? De ei. Ne-au informat că începând din 2022 orele de educație (îndoctrinare mai bine zis) sexuală vor fi predate în școlile României.

Dacă vor izbuti, vom putea spune că elita politică a României a înfipt steagul curcubeu în pământul României.

România nu are nevoie de un astfel de steag.

România deja are simbolurile care îi reprezintă esența: drapelul național și crucea creștină.

Recomand să nu permitem elitei politice să ne „deschidă mintea”. Asta înseamnă îndoctrinare, așa cum au făcut comuniștii.

Există o vorbă în limba engleză:

„dacă ești prea deschis la minte îți va pica creierul”  
„if you are too broad minded your brains will fall out.

Recomand să ne păstrăm și să ne protejăm rațiunea și „mintea sănătoasă”, expresia aceasta fiind folosită de Sfinții Apostoli în epistolele lor scrise acum 2000 pentru creștinii de atunci, dar și pentru creștinii din toate timpurile.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.