.st0{fill:#FFFFFF;}

Comasarea alegerilor, cine câștiga? 

Articole | 11/02/2024

 
 
Referitor la decizia PNL și PSD de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, se observă clar o notă de disperare din partea europarlamentarilor acestor două partide. Aceștia realizează că vor pierde locurile în Parlamentul European și în dorința de a-și salva mandatele, încearcă cu disperare să se agațe de aleșii locali, sperând că aceștia vor mobiliza clientela politică pentru a-i vota și pe ei.
 
PNL și PSD par să sacrifice principiile democratice, ignorând precedentele decizii ale Curții Constituționale dar și Codul Administrativ care stipulează un mandat de patru ani pentru aleșii locali. Ce se va întâmpla cu primarii care nu vor mai fi aleși? Dar consilierii locali? Ce decizii vor lua? Vor mai continua să muncească? Cu siguranță, decizia de a comasa alegerile, nu face decât să-i irite pe români, care se simt mereu trădați și nereprezentați în Parlamentul European.
Vă lăudați cu ridicarea barierelor aeriene Schengen, dar acest beneficiu pare să se aplice doar pentru dumneavoastră. Românii de rând și transportatorii sunt nevoiți să aștepte la granițele terestre. Ne-am aliniat la prețurile din Uniunea Europeană, cu salarii mult mai mici și subvenții agricole mult diminuate în cadrul Politicii Agricole Comune.
 
Românii se vor mobiliza pentru a-și apăra drepturile. Alianța Renașterea Națională este alături de românii care își iubesc țara, libertatea, democrația și credința în Dumnezeu.
 
Autor: Dorin Pătrașcuță , Alianța Renașterea Națională 


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.