.st0{fill:#FFFFFF;}

Comuniștii în parlamentul din Austria 

Articole | 13/05/2023

Motiv de îngrijorare: comuniștii scontează un succes în alegerile locale din Austria

În aprilie, o coaliție de partide de stânga formată în jurul comuniștilor austrieci a scontat un succes incredibil și fără precedent în istoria Austriei. Pentru prima dată comuniștii au intrat în parlamentul statului Salzburg, cu aproape 12% din voturi, înaintea verzilor și cu doar 5% mai puțin decât socialiștii: https://jacobin.com/…/austria-communist-party-working…

Presa europeană a comentat laudativ acest eveniment: https://www.wienerzeitung.at/…/2187297-Kommunisten-auf…

Mie și fiecăruia dintre noi acest eveniment trebuie să ne dea de gândit. Este un eveniment îngrijorător. Comunismul a fost și este cel mai asupritor sistem politic și economic cunoscut istoriei. Este o construcție ateistă, a unor oameni fără scrupule și Dumnezeu: Marx, Lenin, Stalin, Mao, Xi, Ceaușescu și mulți alții ca ei.

100 de milioane de oameni uciși în 100 de ani de comunism!

Ceea ce s-a întâmplat în Austria îmi întărește convingerea că occidentalii și noi nu mai suntem pe aceeași pagină. Ei tânjesc orbește după totalitarism și comunism, iar noi tânjim după libertate. Ei transformă secularismul într-un sistem totalitar, pe când est-europenii încă luptă pentru libertate.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

comuniștii
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.