.st0{fill:#FFFFFF;}

Conferință publică ARN: 4 septembrie, București 

Evenimente | 31/08/2021

Vă invităm la o conferință organizată de Alianța Renașterea Națională, sâmbătă, 4 septembrie 2021 la București. 

Invitatul special și conferențiarul principal este Joseph Infranco, intelectual și avocat creștin american. Tema prelegerii este ”Secularism și creștinism în cetate: de ce libertatea religioasă este bună pentru toți” (Secularism and Christianity in the City: Why Resligious Freedom Is Good for Everyone).

Joseph Infranco este avocat de anvergură în Statele Unite, fiind licențiat și de Tribunalul Suprem al Statelor Unite. Dl Infranco a reprezentat și pledat multe cauze ale creștinilor în tribunalele americane, inclusiv la Tribunalul Suprem al SUA. Profilul avocatului Infranco poate fi urmărit aici.

Cu prilejul conferinței vom lansa în România cartea intelectualului creștin american Albert Mohler, Gathering Storm, tradusă în limba română cu titlul ”Furtuna iminentă. Secularismul, cultura & biserica”.

Cartea ”Furtuna iminentă” va fi pusă la dispoziția publicului pentru a fi cumpărată. Puteți urmarii recenzia domnului Peter Costea aici: Youtube ARN.

De asemenea, vom lansa în România cartea ”Biblical Principles for Human Sexuality”, tradusă în română cu titlul ”Principii Biblice pentru Sexualitatea Umană”. Cartea va fi pusă la dispoziția publicului pentru a fi cumpărată.

Conferința va începe la orele 18:00 și se va avea loc la sediul fundației ”România Pro Culture”, Str. Amilcar C. Săndulescu Nr. 3, București.

Intrarea este liberă.

Vă rugăm să respectați reglementările legale pentru participarea la evenimente publice.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.