.st0{fill:#FFFFFF;}

Conferința ARN în Chișinău pe 27 noiembrie 

Articole | 24/11/2021

Alianța Renașterea Națională va organiza a treia conferință anuală privind democrația creștină, de data aceasta la Chișinău.

Conferința va începe la orele 9:30 dimineața și este deschisă publicului.

Conferința are loc la Universitatea Divitia Gratiae,  Strada Alexandru Hajdeu 94, Chișinău, Moldova. Titlul conferinței este Valorile Conservatoare în Drepturile și Libertățile Fundamentale.

Aceasta este a treia conferință din 2021 organizată de ARN pentru a instrui familia ARN și publicul în conservatorism și, în mod particular, democrația creștină. ARN este singurul partid politic din România autentic conservator, de centru dreapta și de orientare creștin democrată.

Prima conferință a avut loc la Iași în mai, iar a doua la București, în septembrie.

Voi conferenția și eu, împreună cu alți conferențiari din România, Republica Moldova și Statele Unite.

Titlul prelegerii mele va fi O Perspectivă Conservatoare Privind Uniunea Europeană.

Cetățenii din România sunt rugați să plătească o taxă de participare de 20 de lei pentru a acoperi o parte din cheltuielile conferinței, fursecurile, apă și masa de prânz.

Vă așteptăm cu drag.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.