.st0{fill:#FFFFFF;}

Conservatori din toată lumea, uniți-vă! 

Articole | 22/06/2022

Felicitări Mayrei Flores!

În România nu s-a auzit de Mayra Flores. Dar America a auzit de ea săptămâna trecută. Hispanică, Flores a băgat groaza în Partidul Democrat. Cu un vot de 58 % la 43%, tânăra republicană l-a scos din Congres pe rivalul ei, un deputat democrat. Districtul lui Flores, McAllen, Texas la graniță cu Mexic, este 85% hispanic.

Până recent, grupul hispanic din SUA vota masiv democrat. Victoria lui Mayra dovedește că votanții latini sar din barca democrată și anti-creștină în număr masiv. Pentru prima dată în 150 de ani populația latină din McAllen a ales un deputat Republican.

Gândirea conservatoare se extinde rapid în rândul populației latine din America. Sloganul lui Flores la alegeri a fost „God, Family, and County / Dumnezeu, Familia si Patria”. [Link: https://twitter.com/MayraFl…/status/1536909242325680128…]

Sloganul neoficial al democraților, dar și al Bruxellesului, este „sexual anarchy, open borders, and inflation / anarhie sexuală, o lume fără granițe și inflație”! Într-adevăr, un slogan neoficial, dar ușor de dibuit din politicile pe care Washington și Bruxelles le promovează.

Dragi conservatori, să nu vă fie rușine de valorile conservatoare. Dimpotrivă, promovați-le! Alăturați-vă mișcării globale pentru valori: Dumnezeu, Familie și Națiune. Acestea sunt valorile pe care le-am pledat la fiecare candidatură.

Autor:Petre Costea, Președinte ARN

Petre scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.