.st0{fill:#FFFFFF;}

Părinții către copilul de 5 ani: Ce cadou vrei de ziua de naștere? Răspuns: Să mă considerați „băiat” 

Articole | 25/06/2021

Nu inventez acest lucru. Este real. Evit să postez pe pagina mea de Facebook știri care atrag mulți vizitatori datorită naturii lor șocante.

Știri de acest fel apar cu duiumul, din nefericire, în fiecare zi.

Din când în când, însă, dau peste anumite știri care și mie îmi opresc mintea în loc.

Atât prin natura lor stranie, extrem de bizară, dar și tragică: adulții, oamenii presupuși maturi acționează ca și când ar avea mintea unui copil, o minte cât o gămălie.

Iată o astfel de știre cu adevărat șocantă :

Un sociolog american, femeie, și soțul ei, bărbat, au adus pe lume un copil în mai 2016. L-au numit "Zoomer", dar au refuzat să dezvăluie sexul lui "Zoomer", spunând, "nu dezvăluim sexul lui Zoomer" ("we don't disclose Zoomer's genitals")

Când a împlinit cinci (5) ani, Zoomer s-a declarat băiat și a cerut părinților lui să i se adreseze ca "băiat".

Da, există o idolatrie a sexualității, a bizarului sexual, a confuziei sexuale, a transgenderismului.

Părinții lui Zoomer au scris, în cei cinci ani, o carte pe tema : "cum să fii un părinte creativ din perspectiva genului" ("gender creative parenting") .

Apropo: dacă educația sexuală va fi introdusă în România, în 10 ani cel mult această teorie va fi predată și în școlile României

Părinții lui Zoomer sunt entuziasmați. Spun ei: " văd cu ochii mei cum copilul meu își creează propriului lor gen" ( "I'm witnessing my child create their own gender  …")  

Am scris "lor" pentru că, în opinia părinților lui Zoomer, Zoomer s-ar putea să se răzgândească și să devină altceva decât "băiat".

Privind gândirea și mintea, acești părinți sunt dincolo de orice abilitate a segmentului rațional al societății să îi înțeleagă.

Perplexitatea este și mai mare pentru creștini. Noi credem că Dumnezeu ne-a creat, pe noi și pe copiii noștri, "parte femeiască și parte bărbătească"

Creativitatea Lui este perfectă, pe când a noastră deficitară la infinit. Nu noi ne creăm, și nici sexul pe care-l posedăm nu poate fi un rezultat al "creativității" noastre.

Când părinții / adulții înnebunesc, rezultatul inevitabil pentru societate este același: o societate nebună.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.