.st0{fill:#FFFFFF;}

Creștinilor le este interzisă participarea la evenimentele LGBT 

Articole | 14/06/2021

Unele dintre paradele anormalității care au loc în toată lumea ating zeci de mii de persoane. Dacă am dat crezare exagerărilor mass mediei, mulțimile ar fi de chiar 100.000 de persoane ori mai mult. Aceste mulțimi de oameni nu ar fi atât de impresionante numeric dacă la ele nu ar participa creștinii.

Este rușinos să recunoaștem că unii creștini "progresiști" participă la evenimentele "mândriei". Astfel de participări sunt echivalentul unei achiesări morale la stilul de viață imoral pe care îl promovează minoritățile sexuale. Adică transformarea unui păcat într-un comportament echivalent cu neprihănirea.

Vă dau câteva motive care justifică concluzia că nu este îngăduit creștinilor să participe la aceste evenimente. Am dat peste ele în presa creștină britanică. Le puteți citi în întregime aici.

Eu redau punctele și motivele principale :

  1. În primul rând, marșurile homosexuale sunt în conflict cu perspectiva lui Dumnezeu privind căsătoria și sexualitatea ("Gay pride" conflicts with God's view of marriage and sexuality).
  2. În al doilea rând, marșurile homosexuale sunt în conflict cu 2000 de ani de învățături ale Bisericii privind căsătoria și sexualitatea ("Gay pride" conflicts with 2000 years of the Church's teaching on marriage and sexuality).
  3. În al treilea rând, marșurile homosexuale sărbătoresc ceea ce fiecare dintre noi știm că nu este bine ori ziditor ("Gay pride" celebrates what we know isn't good or helpful).
  4. În al patrulea rând, marșurile homosexuale sunt în conflict cu adevărata noastră identitate în Hristos ("Gay pride" conflicts with our true identity in Christ).
  5. În al cincilea rând, marșurile homosexuale sunt exagerat de sexualizate ("Gay pride" is overly sexualized).
  6. În al șaselea rând, Biblia ne învață umilință, nu mândrie (The Bible teaches humility over pride).

Eu mai adaug două puncte : Lumina și întunericul nu pot avea părtășie împreună. Așa spune Sfântul Apostol Pavel. Participarea la întrunirile celor care batjocoresc valorile creștine, Biblia și principiile biblice privind sexualitatea, familia și căsătoria înseamnă promovarea promiscuității sexuale.

În altă ordine de idei, conform învățăturilor Mântuitorului, noi suntem "în lume, dar nu din lume". Manifestările acestei luni sunt manifestări seculare care se bat cap în cap cu valorile creștine. Ceea ce Scriptura nu sărbătorește, nu putem sărbători nici noi.

Cei care avem nevoie de îndreptare în privința celor de mai sus, haideți să o facem astăzi și o dată pentru totdeauna.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.