.st0{fill:#FFFFFF;}

Creștinii “progresiști” s-au săturat de dl Biden 

Articole | 09/03/2021

"Evangelicals for Biden", un grup de creștini "progresiști", a transmis dlui Biden o notă în care își exprimă "surprinderea" și "dezamăgirea" că Administrația lui intenționează să aloce fonduri din bugetul federal pentru finanțarea serviciilor de avort din fonduri publice atât în Statele Unite, cât și în țările sărace.

Grupul e aparent frustrat și pentru că majoritatea creștinilor "progresiști" din Congres (adică democrații) au sprijinit cu votul lor inițiativa dlui Biden.

În anii 80, Administrația dlui Reagan a adoptat, cu sprijinul ambelor partide politice, o politică care interzice finanțarea avorturilor în străinătate din fonduri americane. Luna trecută, Congresul, majoritar democrat, a votat să respingă politica Administrației Reagan. Soarta politicilor pro-avort a dlui Biden, însă, rămâne incertă în Senat.

Creștinii care l-au votat pe dl Biden nu sunt "progresiști", ci naivi, neinformați ori dezinformați și dezorientați. Din nefericire, putem spune același lucru și despre mulți creștini din România. Votăm partidele care din start ne spun că nu sunt de acord cu valorilor noastre și susțin anti-valorile Administrației Biden.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.