.st0{fill:#FFFFFF;}

Cu totul bizar: încercările diabolice de sexualizare a matematicii 

Articole | 17/12/2022

Cu toate că urmăresc știrile privind inversiunile valorice încă din anii 90, nu încetez să fiu uimit și șocat de izvodirile diabolice ale fiilor și fiicelor iluminismului.

Pe 12 noiembrie, The Spectator a publicat articolul unui matematician influent de la prestigiosul King’s College din Londra, John Armstrong: The Sinister Attempts to ‘Decolonise‘ Mathematics  / Încercările sinistre de „decolonizare” a matematicii. 

Populația neeuropeană a planetei, inclusiv musulmanii, se plâng că europenii și creștinii au imprimat rasism în științele exacte, cum este matematica. Argumentele sunt cu totul bizare. În cursurile britanice de matematică deja încep să apară „disclaimers” care atenționează studenții că matematica este un subiect dominat de europeni și, în consecință, este posibil să fie infectat de „rasism„.

Ca și când asta nu ar fi suficient, revoluționarii imoralității sexuale pretind că și matematica trebuie educată privind „asuprirea” minorităților sexuale. Un exemplu dat de Armstrong în articolul lui este Kent University unde cursurile care se predau, inclusiv cele de matematică, au un „disclaimer” cu următorul conținut: „sex is, in fact, a diverse, multi-expressive form of identity and a full spectrum / sexul este, de fapt, o formă de identitate diversă, multi-expresivă și un spectru plenar …

În Noua Zeelandă, o insulă care și-a pierdut mințile deja de mult timp, cursurile de statistică includ o secțiune despre „queer theory and critical mathematics / teoria sexualității neconformiste și matematica critică …

Aud de mai peste tot că mulți dintre voi că doriți să vă trimiteți copiii să studieze în Marea Britanie. O mică atenționare: ceea ce vă comunic astăzi ei vor fi obligați să învețe mâine. Și, pentru a-și primi diplomele, vor trebui să bifeze închinarea la idolatria imoralității sexuale.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.