.st0{fill:#FFFFFF;}

Daca alegerile europarlamentare ar avea loc in zece (10) zile, cu cine ati vota? 

Articole | 11/11/2023
Daca alegerile europarlamentare ar avea loc in zece (10) zile, cu cine ati vota?

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, în prima parte a anului trecut, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori. Eforturile colosale ale acestor oameni nu pot fi ignorate, cu atât mai puțin uitate. Credem în necesitatea de a duce mai departe acest început bun.

Continuăm nu numai ce au început ei, ci și munca și eforturile, la fel de importante, pentru promovarea valorilor morale și creștine în Constituția României. Fie că e vorba de proiectul constituțional din 2007 ori cel din 2018 de revizuire a Articolului 48, fie că e vorba de zecile de mii de cetățeni care, anual, ies în stradă să promoveze dreptul la viață al copiilor nenăscuți, vocea acestora este una a înțelepciunii, a responsabilității, a moralității, o voce despre care noi, cei din ARN, credem că trebuie amplificată.

Mesajul lor și al nostru a fost relevant în 2007, 2018 și 2019, iar evenimentele de la începutul anului 2020 dovedesc că este la fel de important și în contextul actual. România, Europa și societatea globală au nevoie de o busolă morală, ancorată în valorile creștine, care reprezintă, de altfel, înseși rădăcinile continentului nostru.

Credem că factorul uman trebuie restaurat din punct de vedere al valorilor autentice, o societate reînnoită moral, o civilizație românească renăscută spiritual. O Românie și o Europă a căror singură nădejde este omul înnoit prin valorile creștine.

Dedicăm această pagină miilor de voluntari care au muncit, ani la rând, pentru promovarea valorilor autentice în spațiul public din patria noastră.

Este platforma lor și îi invităm să se implice în promovarea valorilor noastre comune prin intermediul noii mișcări, Alianța Renașterea Națională (ARN).

Încurajăm, de asemenea, pe toți cetățenii români de bună credință, care doresc să promoveze valorile în spațiul civic și politic, să ni se alăture.

Notă: ARN este un grup multietnic și multiconfesional, cu prezență în întregul spațiu românesc, atât în România, cât și în diaspora.

Autor: Petre Costea, Președinte ARN
 
Dă-ne o mână de ajutor!
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.