.st0{fill:#FFFFFF;}

De ce parlamentarii creștini sprijină legi nefavorabile creștinilor? 

Articole | 29/04/2023

De ce parlamentarii creștini sprijină legi nefavorabile creștinilor?

E întrebarea voastră, a celor care mă urmăriți pe Facebook.

Este, însă, o întrebare care denotă a realitate indiscutabilă și care mă preocupă și pe mine de mulți ani. În doar ultimele 30-40 de zile au trecut prin Guvern și Senat mai multe legi care ne subminează valorile și suveranitatea națională.

Toate au semnătura senatorilor creștini. Toți sunteți îngrijorați. Nu doar că cei care pretind să gândească și să creadă ca noi votează împotriva intereselor noastre, dar și viteza cu care legile se adoptă, fără a ne da posibilitatea ori răgazul să le digerăm și noi puțin, ceea ce este îngrijorător.

Este practic imposibil pentru societatea civilă să înțeleagă sensul complet al acestor legi uluitor de proaste și apoi să vi le explicăm. La urma urmei, de asta ne urmăriți pe Facebook.

Exemple:

- Legile Deca, propuse de Guvernul PSD-PNL-UDMR și semnate de parlamentari creștini.

- Legea „Barnevernetului” în România, propusă de Guvernul PSD-PNL-UDMR și semnată de parlamentari creștini.

- Legea „reurbanizarea în 15 minute” propusă de Guvernul PSD-PNL-UDMR și susținută de parlamentari creștini.

Cu doar puține ore înainte de a începe să scriu aceste rânduri mi-a intrat pe WhatsApp încă un proiect de lege.

Un urmăritor își exprimă îngrijorarea față de un nou proiect de lege și îmi cere opinia. Practic, proiectele acestea au devenit atât de multe, încât e imposibil să le înveți pe de rost în câteva minute.

Aveți dreptate, dragi români. Voi vă exprimați îngrijorările în cuvinte simple, de genul „vor să ne ia copiii” și formule similare. Țara fierbe, fiind ținută în întuneric de parlamentari.

Legile acestea vor transforma România într-o colonie aservită Uniunii Europene. Ne vor închide minele, ne vor „fura” portul Constanța, ne vor „fura” pădurile, ne vor închide câmpurile petrolifere, ne vor confisca și copiii. Peste noapte și fără să ne dăm seama.

Parlamentarii creștini își aduc contribuția la aceste efecte dezastruoase. Au făcut-o, o fac și vor continua să o facă. În 2016 ne-au pus pe grumaz Convenția de la Istanbul, iar în 2021 ne-au impus Articolul 369 care penalizează „incitarea la ură”.

Dacă Ioan Botezătorul ar trăi azi și ar transmite același mesaj pe care l-a transmis acum 2000 de ani, ar ajunge, din nou, în închisoare. Articolul 369, votat de parlamentari creștini, ar duce inevitabil la acest rezultat.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.