.st0{fill:#FFFFFF;}

Declarația de la Timișoara – Vă rog semnați ! 

Petiții | 02/09/2021

Acum un an am postat rugămintea de a semna Declarația de la Timișoara lansată de Alianța Familiilor din România în 2010.

Declarația de la Timișoara este o declarație a conștiinței creștine.  Semnarea Declarației se face în două etape. Accesați linkul și semnați Declarația.

După aceea veți primi un mesaj care vă va cere să confirmați semnătura apăsând pe un link de confirmare. Fără confirmarea semnăturii, numele și semnătura dvs. nu vor apărea în lista semnatarilor. 

Linkul de confirmare a semnăturii apare în limba engleză cu următorul text:
 “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:”
 (Adică: “Mulțumim pentru că ați completat formularul petiției. Semnarea petiției este aproape gata. Vă rugăm confirmați-vă semnătura apăsând pe linkul de mai jos.”) 

Important : Declarația acceptă doar o singură semnătură de adresă electronică. Ca atare, sugerăm ca în situațiile unde două persoane folosesc aceiași adresă electronică, de exemplu soțul și soția, semnătura să fie dată în numele ambilor soți – de exemplu “Ioan și Maria Ionescu.”  
 
Rugăminte: Vă rog semnați Declarația cu numele întreg, nu doar cu inițialele.

 Vă mulțumesc.
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.