.st0{fill:#FFFFFF;}

Dinastia Bush, unealta de propagandă a Chinei în SUA 

Articole | 08/06/2021

Dinastia Bush nu este conservatoare, așa cum pretinde. Bush the Elder și cei doi fii ai lui, Jeb (Florida) și George (fostul Președinte), nu au fost și nici nu sunt conservatori autentici. Ambii caută să împace capra și varza.

Mișcarea conservatoare a confirmat că soția lui George Bush, Laura Bush, nu agrea cu politica pro-căsătorie naturală a soțului ei. Laura Bush era, de fapt, cunoscută ca un "prieten" al mișcării LGBT din SUA la Casa Albă pe durata președinției soțului ei.

Propaganda totalitară chineză în America

În ani și luni recente, Jeb și George s-au poziționat împotriva conservatorilor americani. Ce deranjează și mai mult, însă, este știrea tocmai publicată că Fundația Familiei Bush promovează propaganda totalitară chineză în America.

Știrea a parvenit săptămâna trecută, când Washington Post a publicat Înțelegerea dintre Fundația George Bush și China conform căreia China donează 5 milioane de dolari Fundației pentru a promova relațiile "sino-americane".

Subminarea democrației din Occident

Înțelegeri de acest fel, făcute în culise, subminează democrația din Occident. Înțelegeri similare se făceau în secolul trecut pentru promovarea "prieteniei" dintre Uniunea Sovietică și diverse fundații occidentale. Ele erau, de fapt, pârghii pentru promovarea propagandei sovietice în Occident.

China comunistă face la fel. De data asta cu sprijinul unor oameni naivi, cu o inteligență și capacitate intelectuală limitate. Fondurile chineze urmează să fie distribuite pe o perioadă de 5 ani, câte 1 milion de dolari în fiecare an.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.