.st0{fill:#FFFFFF;}

Dl Biden pierde din nou – vaccinarea obligatorie este blocată pentru a doua oară 

Articole | 13/11/2021

Ieri, curtea de apel din New Orleans a blocat pentru a doua oară mandatul emis de dl Biden în octombrie conform căruia toate companiile din America cu peste 100 de angajați trebuie să-și vaccineze angajații. Asta ar însemna 2 din 3 angajați.

Opinia poate fi citită aici.

Cazul a fost intentat de câteva zeci de firme, printre care și canalul de televiziune creștin Daystar Television Network.

Recomand fiecărui politician și parlamentar al României, fiecărui judecător din România, și dlui Iohannis să citească decizia extrem de bine argumentată a tribunalului. În centrul atenției tribunalului este libertatea cetățeanului de a nu fi constrâns să adopte, dar și să respingă, un comportament ori o practică medicală pe care guvernul o consideră aplicabilă întregii populații.

O astfel de politică este, spune tribunalul, "staggeringly ovrebroad / extrem de cuprinzătoare". Nu diferențiază între persoanele care au anticorpi și nu au nevoie de vaccin, ori între persoanele care muncesc în izolare și cele care muncesc în contact constant cu alte persoane.

Unde este inteligență există posibilitatea de a preveni abuzurile statului și de a păstra libertatea cetățeanului.

Un motiv de apreciere pe care îl am față de tribunal este că este prima decizie a unei instanțe care interzice statului să constrângă cetățenii să se vaccineze. Este inuman să plasezi, în mod intenționat, cetățeanul responsabil în poziția dificilă de a alege între locul de muncă și de a-și hrăni familia, și vaccinarea.

 Dreptul constituțional la muncă exclude orice autoritate statală de a condiționa exercitarea lui pe niște condiții frivole ale politicienilor lipsiți de inteligență.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.