.st0{fill:#FFFFFF;}

Documentul ONU la care am aderat pe 11 ianuarie 

Articole | 23/01/2023

Documentul ONU la care am aderat pe 11 ianuarie

Pe 11 ianuarie am aderat la un document semnat de peste 600 de organizații pro-viață și pro-familie din 119 țări în care solicităm, ca reprezentanți ai societății civile globale, respect pentru femei și respect pentru organizațiile pro-familie și pro-viață din toată lumea care promovează perspective tradiționale privind viața și familia.

Am aderat la document prin Alianța Familiilor din România (AFR), una dintre organizațiile semnatare. Colegii noștri de la Pro-Vita București au aderat și ei. Le mulțumim.

Documentul, cât și lista semnatarilor, pot fi citite aici.

În ultimii ani, dar mai ales în ultimele luni ONU a demonstrat o atitudine ostilă față de organizațiile neguvernamentale pro-familie și pro-viață.

Multe dintre aceste organizații nu au primit acreditare la ONU sau li s-a interzis participarea la conferințe, ori, cu alte ocazii, microfonul.

În trecut, uneori am reușit să trecem peste blocada ONU prin intermediul unor delegații străine acreditate la ONU.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.