.st0{fill:#FFFFFF;}

Domnul Biden pierde bătălia vaccinărilor. Din nou!  

Articole | 26/01/2022

În septembrie dl Biden a impus obligativitatea vaccinării tuturor angajaților federali, adică milioane de persoane. 95% dintre ei s-au vaccinat. Au fost amenințați că vaccinarea este o condiție pentru păstrarea locului de muncă. Angajații federali din SUA au salarii mari, iar beneficiile, inclusiv pensiile, sunt la fel de avantajoase.  Ca urmare, nu e de mirare că un procent  atât de mare de angajați federali s-au vaccinat. 

Pe 21 ianuarie un judecător federal din Houston a declarat obligativitatea vaccinării neconstituțională. Judecătorul Jeffrey V. Brown a avut curajul să-i spună dlui Biden că nu are autoritatea constituțională să impună vaccinarea tuturor angajaților federali. Doar o lege adoptată de Congres ar putea impune asta. 

Ofer un link către decizia Judecătorului Brown

Pe judecătorul Brown am avut prilejul să-l întâlnesc de mai multe ori în practica mea avocățească. Persoană integră, dl Brown a conferențiat și la întrunirile avocaților creștini. A fost și judecător în Tribunalul Suprem al statului Texas, iar dl Biden l-a numit în funcția de judecător federal. 

Este sugestia mea ca fiecare judecător din România, dar mai ales cei din Curtea Constituțională, să citească cu atenție decizia Judecătorului Brown. Cred că vor învăța ceva util din ea și, mai ales, vor îndrăzni să declare acțiuni politice similare în Romania drept neconstituționale.

Abonează-te acum la canalul nostru de YouTube:

https://www.youtube.com/c/AliantaRenastereaNationala/?sub_confirmation=1

#AliantaRenastereaNationala #Romania #EducatieSexuala

Implică-te acum alături de Alianța Renașterea Națională:

https://aliantarenastereanationala.ro/implica-te


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.