.st0{fill:#FFFFFF;}

Domnul Petre Costea, președintele Alianței Renașterea Națională, a avut o vizită în diaspora românească din Marea Britanie. 

Articole | 30/10/2023
Așa cum știți domnul Petre Costea, președintele Alianței Renașterea Națională, a avut o vizită în diaspora românească din Marea Britanie. Aflat la Londra, acesta transmite un mesaj prin care arată viziunea noastră de a renaște România astfel încât românii plecați de nevoie în străinătate să se poată întoarce acasă.
 
Crestini
 
Aceasta înseamnă o Românie fără corupție, cu politici economice bune, pentru a clădi România, pentru a da un viitor României, astfel vom putea îndemna și atrage milioanele de români să se întoarcă acasă, pentru ca împreună să reclădim o Românie prosperă, așa cum ne-o dorim.
 
Autor: Petre Costea, Președinte ARN
 
Dă-ne o mână de ajutor!
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.