.st0{fill:#FFFFFF;}

Domnul Petre Costea, președintele partidului, desfășoară în mod curent un turneu prin întreaga țară 

Articole | 18/01/2024

 
Partidul Alianța Renașterea Națională are plăcerea de a vă informa că domnul Petre Costea, președintele partidului, desfășoară în mod curent un turneu prin întreaga țară, care are ca scop informarea publicului român despre alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe data de 9 iunie 2024.

Turneul dânsului are caracter informativ, domnul Costea întâlnindu-se cu cetățeni din diferite județe și orașe ale României spre atingerea obiectivului informării maselor.

Domnul Costea a vizitat până în prezent comunități din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara și vrea să își exprime aprecierea față de cei care au participat la întâlnirile cetățenești pentru a-l cunoaște și pentru a se informa despre platforma electorala a partidului ARN care vizează alegerile parlamentare din luna iunie.

Vă reamintim că partidul Alianța Renașterea Națională va participa la alegerile europarlamentare din anul acesta împreună cu alte partide politice care au format un pol suveranist în jurul partidului AUR. Cei care doriți să cunoașteți programul domnului Costea din următoarele câteva zile sau săptămâni, puteți să sunați la numărul de telefon +40 724 132 222. 
 
Autor: Petre Costea, președintele Alianța Renașterea Națională 


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.