.st0{fill:#FFFFFF;}

Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”! 

Articole | 12/04/2024

Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

Într-o ieremiadă agresiva recent postată, dl Cioloș atacă mișcarea pro-viață și pro-familie din România pentru că a fost criticat pentru votul iresponsabil dat de el pe 11 aprilie în Parlamentul European.

Vă reamintesc, rezoluția adoptată propune includerea avortului ca drept fundamental în Carta Europeană a Drepturilor Omului.

Dl Cioloș a întors armele împotriva noastră, afirmând că noi, cei care prețuim viața copiilor nenăscuți, am făcut o mare defavoare femeilor și copiilor nenăscuți solicitând respingerea rezoluției.

Argumentele centrale ale dlui Cioloș sunt bizare și faptic vorbind, incorecte. Dânsul afirmă, într-un mod cât se poate de eronat, că avortul este o formă de îngrijire medicală. Nu este!

Dimpotrivă, medicii spun că sarcina este un semn al sănătății femeii. Este dovedit și de faptul că periodic vedem, uimiți, femei însărcinate care aleargă în competițiile internaționale fără nicio problemă. Sunt sănătoase, nu bolnave!

Cu totul bizară este și afirmația că rezoluția avea ca obiectiv și eliminarea discriminării împotriva persoanelor transgender, în sensul că ea prevedea protejarea bărbaților care se cred femei, cât și a femeilor care se cred bărbați.

Dl Cioloș și toți cei care au votat rezoluția dovedesc confuzie mintală: un bărbat care se consideră femeie nu poate rămâne „însărcinat” și nici nu poate naște. Posibilitatea aceasta este atât de reală cât aceea de a sări de la etajul 20 pe trotuarul de ciment, fără să-ți frângi gâtul!

Gândirea dlui Cioloș este una încâlcită. Dl Cioloș ne-a făcut de râs și ne-a terfelit valorile creștine ca europarlamentar. Mișcarea pro-viață și pro-familie din România a fost dezavantajată enorm de voturile lui și pozițiile anticreștine pe care el și colegii lui progresiști le-au impus în rezoluțiile Parlamentului European.

Haideți să ne descotorosim de dl Cioloș și de neomarxiști pe 9 iunie!

Petre Costea

avortul nu înseamnă
Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.