.st0{fill:#FFFFFF;}

Doriți vize pentru SUA? Se pot institui restricții pentru creștini 

Articole | 18/01/2022

Democrații sunt instrumentul principal prin care revoluția sexuală a fost instituționalizată în SUA. Dl Trump a oprit-o pentru o vreme, dar democrații și dl Biden au relansat-o.

Ultima inițiativă care dovedește relansarea este inițiativa legislativă recentă conform căreia străinii care sunt catalogați de către autoritățile americane ca fiind "anti-gay" vor putea fi privați de vize de intrare în SUA.

Puteți accesa și citi inițiativa legislativă în acest link.

Dacă legea va fi adoptată, serviciile de intelligence ale SUA, împreună cu ambasadele americane, vor fi obligate să identifice și să alcătuiască liste cu persoane "anti-gay" pentru a nu li se permite intrarea în America.

O mică concluzie: mințile depravate gândesc și promovează lucruri depravate, cum e inițiativa aceasta.

Poate vă întrebați dacă legea ar putea fi atacată ca fiind neconstituțională. Probabil că nu.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.