.st0{fill:#FFFFFF;}

Drepturile parentale trebuie afirmate și respectate! 

Articole | 03/04/2023

Drepturile parentale trebuie afirmate și respectate!

Haideți să urmăm exemplul republicanilor conservatori!

Știți că sunt un susținător entuziast și consecvent al drepturilor parentale. Ca părinți, aveți dreptul la copiii voștri. Dumnezeu i-a adus în lume prin voi și vă aparțin vouă. Nu aparțin statului. Nu îngăduiți statului să vă înfiripe în minte gândul că dacă statul plătește școlarizarea și vă dă alocații pentru copii (anemice, adaug), copiii aparțin lui și nu vouă.

Banii cu care statul finanțează sistemul de învățământ sunt scoși din buzunarele voastre. Statul vă aparține. Voi nu aparțineți statului. Nu suntem robii statului. Dimpotrivă, statul e unealta construită de oamenii liberi pentru a le servi interesele.

Legile Deca despre care am scris recent încearcă o confiscare indirectă a copiilor voștri. Încearcă să plaseze statul secular în poziție de stăpân în casele voastre când vine vorba de relațiile de familie și drepturile parentale.

Statul român, și de fapt statul secular în general, abuzează drepturile parentale. Legile Deca transferă responsabilitatea fundamentală pentru educarea copiilor voștri de la voi către stat. Legile Deca constituie o formă de îndoctrinare agresivă a elevilor și separarea lor valorică de părinți.

Ceea ce se întâmplă în România cu Legile Deca se întâmplă și în America. Dar acolo părinții au ripostat cu succes la agresiunea statului în domeniul educației în Florida și Virginia.

Sunt bucuros să informez publicul din România că săptămâna trecută republicanii din Congresul SUA au introdus un Parental Bill of Rights / Legea Drepturilor Părinților, care e desemnată să reafirme rolul primar al părinților în educarea copiilor lor în școlile publice din America.

Subtitlul Legii spune totul. E definită ca „a bill to ensure the rights of parents are honored and protected in the Nation’s public schools / o lege care asigură că drepturile părinților sunt recunoscute și protejate în școlile publice ale Națiunii”.

Printre altele, Legea Drepturilor Părinților obligă școlile publice să informeze părinții privind ceea ce învață copiii la școală; dreptul părinților de a inspecta manualele școlare; de a obține o copie gratuită a curiculei școlare scrisă pe înțelesul omului de rând; dreptul părinților de a obține informații privind modul în care școlile folosesc fondurile publice pentru educație; dreptul părinților de a-și retrage copiii de la cursurile care sunt incompatibile cu valorile morale ale părinților; dreptul părinților de a fi informați privind disforia sexuală a copiilor lor și de a se opune oricăror proceduri medicale contrare voinței părinților; interzicerea comasării toaletelor și vestiarelor băieților cu ale fetelor; dreptul părinților de a fi informați privind comportamentul sexual ilegal al învățătorilor.

Practic, lista drepturilor părinților este una lungă și, as spune eu, cuprinzătoare.

Legea e obiectiv necesară. Revoluția sexuală continuă să devoreze mințile și trupurilor celor mai firavi dintre noi. Legea propune să se opună acestei revoluții și să contribuie la dezinstituționalizarea ei.

De o astfel de lege are nevoie și România. O propun eu. Voi reveni asupra subiectului.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

drepturile parentale
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.