.st0{fill:#FFFFFF;}

După trei ani de minciuni, autoritățile ne spun adevărul despre Covid 19 

Articole | 03/11/2022

COVID-19 este rezultatul scurgerii virusului corona din laboratorul din Wuhan. Aceasta este concluzia unui raport publicat luna trecută de Senatul SUA

Pentru noi, scepticii, aceasta nu este o noutate. Am știut lucrul acesta încă de la începutul lui 2020. Adică, am știut adevărul. Autoritățile ne-au dus cu zăhărelul adoptând „teoria zoonotica” conform căreia virusul corona „jumped / a sărit” de la un animal infectat din piața din Wuhan la o ființă umană iar apoi s-a răspândit în toată lumea. Ne-au mințit intenționat. Au urmat orbește „instrucțiunile” și concluziile politizate ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). OMS a cedat presiunilor comuniste și a ascuns adevărul.

Tragic este că mass-media occidentală a ținut cu dinții de aceste minciuni și ni le-a pus în fața ochilor în fiecare zi. Iar noi, cei care am îndrăznit să numim teoria zoonotica drept basm, am fost etichetați în mod tendențios drept adepți ai unor teorii conspirative.

Politicienii ne-au mințit și ei. De fapt, neadevărul este o trăsătură definitorie a celor pe care i-am ales prin vot. Nu uitați lucrul acesta când mergeți la vot în 2024. Pe lângă faptul că au difuzat minciuni în spațiul public, politicienii ne-au spus că se sprijină pe aceste pretinse adevăruri pentru a impune restricții neconstituționale asupra noastră pe perioada tiraniei pandemice. Au încălcat Constituția adoptând minciuni și falsități în legiferare. Asta este o crimă la adresa democrației.

Nădăjduiesc ca anul 2024 să fie anul asanării mlaștinii minciunilor în care politicienii noștri se scaldă de mulți ani.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.