.st0{fill:#FFFFFF;}

Egalitate de gen, dar nu pentru normalitate: exemplul tragic a lui Kirk Cameron 

Articole | 16/12/2022

Unul dintre cei mai statornici și inteligenți intelectuali creștini ai zilelor noastre este Kirk Cameron, fost actor de Hollywood, soț și tată a multor copiii. Kirk este bine cunoscut și în cercurile creștine din România.

Kirk este un jurnalist de elită. Urmăresc cu atenție aproape în fiecare sâmbătă seară interviurile făcute de el la televiziunea TBN. Talentul lui este uimitor și încerc să învăț și să mă inspir și eu din experiențele și talentul lui.

Recent, Kirk a publicat o carte pentru copii și a solicitat, așa cum se practică în SUA, să i se permită să facă un turneu în diferite biblioteci din SUA pentru a aduna copiii și a le prezenta cartea. Până în prezent nicio bibliotecă publică din SUA nu i-a acordat spațiu. 

Curios, însă, la modă în bibliotecile publice americane sunt programele de sexualizare care includ travestiți, homosexuali și lesbiene care vorbesc copiilor despre sexualitatea perversă, dar pe care o numesc normală. Iar părinți descreierați își duc copiii la aceste show-uri murdare și la fel de descreierate.

Secularismul își ascute tendințele și tăișurile totalitare. A pus stăpânire pe toate canalele de modelare și influențare a gândirii și comportamentului uman. A acaparat tot spațiul public și toată lungimea de undă publică. În detrimentul oamenilor sănătoși la minte.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.