.st0{fill:#FFFFFF;}

Ereziile USR-iste 

Articole | 22/06/2021

USR + PLUS + domnul Iohannis dau dovadă de multă tenacitate și perseverență. 

Dar în sens negativ.

Urmăresc cu orice preț instituirea în România a educației sexuale și a parteneriatelor civile, chiar dacă nu au voturile necesare în comisii ori Parlament și nici nu le-au avut în trecut.

Perseverența acestui triunghi al ereticilor denotă că el nu este conectat la realitatea din România, ci branșat în întregime la gândirea sexualizată a Bruxellesului.

Se încearcă și demonizarea părinților României și o propagandă care pornește din mințile celor mai radicali ideologi ai Partidului Democrat din America.

Mai tot ce scrie USR PLUS pe Facebook ori iese din gura domnului Barna este un copy + paste a formulelor și ideilor emanate de ideologii Partidului Democrat.

Ultimele ieșiri de acest gen au apărut în această săptămână.

Domnul Barna opinează că educația sexuală, în versiunea relansată de USR / PLUS, este necesară deoarece : "trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților".

Iar pe pagina de Facebook USR s-a postat sloganul "O țară în care copiii nasc copiii"

Sloganul constituie furt intelectual, el fiind o frază la modă la avortiștii si activiștii elgibitiști din America de mulți ani.

Sloganul este o capcană desemnată să înduioșeze cetățenii să accepte educația sexuală, sub pretextul că ea poate preveni sarcinile la minori.

Tentația este mare, dar rămâne o capcană. E trist când minorii nasc copii. 

E un fapt regretabil, dar unul care, din nefericire, a existat de-a lungul istoriei și va continua să existe atât timp cât adolescenților le va lipsi abilitatea de a se stăpâni și aștepta până la căsătorie.

Evitarea sarcinilor la minori este un deziderat comun. Dar metodele sunt diferite. 

Există o perspectivă creștin-conservatoare și una secular-distructivă.

Prima propune abstinența ca metodă de prevenire a sarcinilor la minori, iar cea din urma educația sexuală.

Prima propune păstrarea vieții copiilor nenăscuți în cazul sarcinilor minorilor, pe când cei din urmă propun avortul.

Studii făcute în America denotă o scădere remarcabilă a sarcinilor la adolescenți, cu toate că specialiștii nu sunt siguri de cauză: abstinență, contraceptive ori o combinație a acestor factori.

Este însă clar că avortul nu poate fi o formulă pentru a remedia consecințele sarcinilor adolescentelor.

Din nefericire, gândirea USR-istă este aceeași și privind populația adultă.

Femeilor adulte li se propune avortul sarcinilor "nedorite", o nouă categorie de sarcini care ar justifica cumva avortul.

Conservatorismul este consistent: sarcinile adolescentelor, intenționate ori nu, și ale femeilor adulte, reprezintă viață și se impune să fie păstrate.

Rămânem pe poziție: ne opunem și ne vom opune confuziei sexuale impuse prin educația sexuală în România.

Educație pentru copii și minori da, dar îndoctrinare nu.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.