.st0{fill:#FFFFFF;}

Evenimentele ultimelor zile trădează disprețul cu care autoritățile privesc poporul român 

Articole | 11/12/2023
Evenimentele ultimelor zile trădează disprețul cu care autoritățile privesc poporul român:
  • fostul premier Florin Cîțu este urmărit penal pentru achiziția vaccinurilor anti-covid in exces și bine înțeles, declarația publică a acestuia este ca, citez: „Tot ce pot să spun este că mi-am exercitat atribuțiile de prim-ministru conform legislației în vigoare (…) Tot ce am făcut atunci am făcut conform legii”. Dar bazat pe același principiu al legalității putem dezincrimina orice abuz, atâta vreme cât îl legalizăm.
  •  fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș câștigă alegerile în 2016, cu un procent năucitor de aproape 70%, cu toate că la vremea respectivă se afla în spatele gratiilor, iar pe 24 noiembrie 2023, părăsește România prin Vama Petea, cu un taxi, si cu actele unei rude. Iar noi românii suntem luații de naivi, cum că nu a fost recunoscut de polițistul de frontieră.
  •  la 19 august 2023, un șofer a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului, dintre care doi, unul de 20 de ani si unul de 21 de ani, au murit pe loc, deși fusese oprit de poliție de două ori: prima oară cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și a doua oară chiar în aceeași noapte. A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă.
 
Vedem dezamăgiți cum justiția din România este handicapată de câțiva indivizi cu interese și relații, iar instituțiile abilitate care ar trebui să vegheze tocmai ca aceste lucruri să nu se întâmple sunt conduse de politicieni, sau interpuși care îi fac scăpați pe acești oamenii.
 
În lumina acestor adevăruri, întrebarea “dar eu cu cine votez?” sună atât actual: PSD-ul ne fură, PNL-ul a ajuns un partid de oameni fără coloană vertebrală, USR-ul ne vinde identitatea si viitorul!
 
De teama viitorului ajungem să ne vindem chiar noi votul, persoanei care promite mai frumos, fiind conștienți că sunt doar promisiuni deșarte, doar minciuni.
Eu votez cu principiile: votez cu partidul Alianța Renașterea Națională. Votez nu cu oameni noi, ci cu oameni cu principii; cu un partid cu care mă identific ca român și creștin!
 
Autor: David Mondoc (Membru în biroul Executiv al ARN)
 
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.