.st0{fill:#FFFFFF;}

Experimentul Germaniei cu pedofilia (II) 

Articole | 10/08/2021

Experimentul voit în pedofilie a Germaniei a ținut câteva decenii. 

Cum spuneam în postarea precedentă, acest experiment e legat inexorabil de numele, personalitatea și cariera lui Helmut Keltner. 

Keltner a fost influențat mult de Klaus Theweleit, sexologul și psihologul german care în 1977 a publicat Fanteziile masculine (Male Fantasies) , o carte masivă în două volume.

Teza fundamentală a cărții era că "heterosexualitatea a fost cauza Primului și a celui de al Doilea Război Mondial".

Heterosexualii erau, în opinia autorului, oameni severi care simțeau necesitatea de a-și manifesta masculinitatea prin violență.

Fascismul și nazismul, afirma Theweleit, sunt manifestări autoritare ale bărbaților heterosexuali cauzate de impulsurile heterosexuale.

În consecință, pentru a elimina pericolul războaielor viitoare se impunea domolirea impulsurilor heterosexuale ale bărbaților.

Cartea lui Theweleit a devenit un bestseller foarte influent în Germania. A influențat mișcarea pacifistă, mișcarea studențească a anilor 70, politicienii și, mai ales mișcarea ecologică a anilor 70 care a devenit, în timp Partidul Verde     ( Green Party).

Teza lui Theweleit a prins și pentru că germanii simțeau o vinovăție privind războiul mondial recent încheiat. Mișcarea pacifistă, studențească și ecologistă a devenit astfel și o mișcare anti-heterosexualitate.

Keltner a devenit un student a lui Theweleit, un susținător al ideilor lui. A devenit convins că :

"eliberarea sexuală era fost cea mai bună metodă pentru a preveni un alt Auschwitz" 
"sexual liberation was the best way to prevent another Auschwitz"

 Înarmat cu o astfel de gândire, Keltner s-a pus pe muncă, obiectivul lui fiind să demoleze heteronormativitatea în societatea civilă.

Demolarea se putea face prin promovarea stilurilor de viață alternative: divorț în loc de căsătorie, concubinaj, comportamente sexuale alternative și nenaturale, avort, combaterea perspectivelor creștine și tradiționale privind familia și sexualitatea.

Cu acest scop în minte, încă din anii 60 Germania a început să experimenteze sexualitatea alternativă pe copiii.

Articolul din New Yorker ne informează, cu oroare, ca în anii 60 deja copiii din unele grădinițe germane erau încurajați să se dezbrace goi și să-și "exploreze trupul", atât cel propriu, cât și al celorlalți copii.

Grețos, dar, ne informează articolul, adevărat. În cuvintele unui sexolog german care a scris în anii 80 o carte privind subiectul, acest experiment a fost unul voit pentru a implementa o sexualitate alternativă:

"autoritățile încercau să reconfigureze, într-un stil neo-Rousseaunian, natura germană și a omului"
"they were trying to remake, in a neo-Rousseaunian manner, German and human nature"

În acest context efervescent anti-normalitate, Keltner publică și el, aducându-și contribuția :

"să distrugă moștenirea sexuală a fascismului"
"to undo the sexual legacy of Fascism"

Atmosfera aceasta a fost propice pentru normalizarea comportamentelor sexuale anormale. Mai nimic nu rămăsese tabu.

Pedofilia a fost, se pare, ultima frontieră a sexualității nenaturale care trebuia normalizată pentru a submina ireversibil heteronormativitatea.

Psihologii au lansat ideea sexualității copiilor care și ea trebuia eliberată de inhibiții. Asta impunea și acceptarea relațiilor între adulți și copii.

În acest climat, Keltner a devenit o vedetă

"In this climate, Keltner was a star".

 Tot ce scria, se publica. Când copiii plasați cu "borrowed fathers" se revoltau împotriva celor care îi abuzau, pedofilii îi solicitau lui Keltner scrisori către autorități pentru a nu fi întemnițați.

Așa a procedat și în cazul lui Marco și Sven. Cei doi băieți s-au revoltat împotriva "tatălui împrumutat" unde au fost plasați de autorități, iar "tatăl împrumutat" i-a dus la Keltner pentru o evaluare psihologică.

Keltner a declarat autorităților că băieții erau neascultători, iar "tatăl împrumutat" un exemplu de părinte iubitor.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.