.st0{fill:#FFFFFF;}

Extremiștii dlui Biden cer căsătorii homosexuale 

Articole | 11/11/2021

Cu ani în urmă, Departamentul de Stat a adoptat și promovat o politică neutră privind subiectul căsătoriilor homosexuale în țările lumii.

 A direcționat ambasadele americane să nu se amestece în țările în care America are ambasade și să nu ia poziții oficiale. A adoptat așa-numita "neither for nor against policy / o politică nici pentru, nici împotrivă".

Iată, însă, că 50 de extremiști democrați pun presiune pe dl Biden să schimbe politica oficială și să adopte o politică "pro" căsătorii homosexuale. Pe 19 octombrie au remis Secretarului de Stat Anthony J. Blinken o notă.

Numele celor 50 de extremiști nu sunt cunoscute în România și nici nu merită să fie cunoscute. Gunoaiele morale nu merită a fi menționate între cei dedicați valorilor.

Totuși, menționez pe extremistul Joaquin Castro din San Antonio și de dna Ilhan Omar, congresswoman din Minnesota. Primul întrece orice insolență, cu toate că pretinde a fi un creștin practicant.

Iar dna Omar surprinde și ea, având în vedere caracterul în general conservator al musulmanilor. Dna Omar nu e doar pro-homosexualitate.

 Este și anti-creștină și anti-americană. Din nefericire, districtul ei este preponderent musulman. În districtul ei și-au găsit refugiul – ironic, de terorismul islamist – zeci de mii de imigranți din Somalia. Cunoscută pentru căsătoria cu fratele ei pe care l-a ajutat să ajungă în America, dna Omar este, de asemenea, acuzată de evaziune fiscală și încălcarea legislației privind finanțarea campaniilor electorale.

Este îndoielnic că dl Blinken se va lăsa influențat de țipetele extremiștilor democrați. America are nevoie de prieteni, nu de inamici, peste tot în lume. China respiră tot mai amenințător pe gâtul Americii și al Occidentului. Murdăriile morale nu își au locul în diplomație.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.