.st0{fill:#FFFFFF;}

Exxon face ceea ce trebuia să facă de mult timp: interzice steagul curcubeu 

Articole | 27/04/2022

Florida a spart gheața săptămâna trecută când a abrogat statutul special al corporației Disney din Orlando datorită politicii ei de toxificare intenționată a minților copiilor.

Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari și promite "free speech / libertate de exprimare" pe platforma lui.

Parcă încep să apară știri îmbucurătoare și pentru noi, conservatorii, care până acum păream neputincioși în fața campaniilor de denigrare și cenzură a corporatismului de stânga elgibitist (woke corporatism).

Iată că și Exxon sparge gheața. Cea mai mare companie de energie din lume a adoptat o politică internă care de acum înainte interzice angajaților să abordeze steagul curcubeu la locul de muncă.

Tot înainte, Exxon! (Way to go Exxon).

Sperăm că ceea ce a început Exxon, să devină contagios și pentru alte companii globale.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.