.st0{fill:#FFFFFF;}

Familia dispare din documentele ONU 

Articole | 24/05/2022

Participarea mea recentă la o conferință creștină organizată în cadrul ONU m-a convins că majoritatea creștinilor nu înțeleg că ONU este un inamic determinat și înverșunat al valorilor și al intereselor creștine.

De mai multe decenii ONU a fost deturnată de seculariștii radicali și extremiști, în principal feministele, “progresiștii”, neomarxiștii, minoritățile sexuale, și seculariștii radicali. Fără excepție, fiecare document ori rezoluție ONU are imprimată o esență anti-valorică. Un exemplu recent și îngrijorător este documentul redactat săptămâna trecută de Comisia ONU pentru Populație și Dezvoltare.

De foarte mulți ani Comisia e obsedată de revoluția sexuală și de avort, dar și de prezența iritantă a noțiunii de familie în documentele ONU. Primele sunt promovate în numele drepturilor omului, iar familia e tot mai des portretizată ca un obstacol pentru exercitarea drepturilor omului.

Periodic, Comisia adoptă documente importante privind dezvoltarea și identifică mecanismele care facilitează dezvoltarea economică și umană. Până anul acesta familia a fost menționată în fiecare document emis de Comisie privind dezvoltarea, fiind identificată ca un motor al dezvoltării economice.

Pentru prima dată, însă, în anul acesta cuvântul “familie” a fost eliminat din ultimul document creionat privind subiectul dezvoltării. Familia, deci, devine irelevantă pentru dezvoltare.

Și tot pentru prima dată, în noua versiune a documentului, au fost inserate frazele deja bine cunoscute: sexual and reproductive rights / drepturile sexuale și reproductive.

Documentul încă nu a fost adoptat în forma lui finală. Sunt convins că România și UE vor vota documentul în versiunea lui actuală, iar statele musulmane îl vor respinge.

E important ca fiecare creștin să cunoască acest lucru. ONU a devenit un instrument de radicalizare a gândirii globale, dar și un instrument de asuprire a persoanelor tradiționale.

Autor: Petre Costea, Președinte ARN

Petre scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.