.st0{fill:#FFFFFF;}

Familia Furdui: Va interveni Parlamentul Saxoniei Inferioare? 

Articole | 22/08/2021

Recent am primit la sediul ARN o notă datată 12 august 2021 din partea Avocatului Poporului din România privind familia Furdui.

 Nota este un document public. Vă datorăm această informare având în vedere că ați răspuns fără ezitări și cu mult entuziasm la solicitarea noastră de a promova în atenția publicului situația tragică a familiei Furdui.

Pe 29 iulie Parlamentul Saxoniei Inferioare a informat Avocatul Poporului că situația familiei Furdi va fi luată în discuție în Parlament, "în conformitate cu procedurile legale". Deocamdată nu știm când va fi programată discuția.

Folosesc acest prilej să mulțumesc Avocatului Poporului pentru că nu a ignorat solicitarea ARN făcută în numele celor peste 23.000 de persoane care au aderat la petiția inițiată de ARN pentru întregirea familiei Furdui.

Vă rugăm să continuați să semnați petiția.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.