.st0{fill:#FFFFFF;}

Fără progresiști în Parlamentul European! 

Articole | 21/12/2023

Ajutați-ne să prevenim intrarea „progresiștilor” români în Parlamentul European!
Presa română se delectează informându-ne mereu și mereu că o „alianță dreapta unită” s-a format în România ca alternativă la actuala guvernare PSD-PNL.
Resping, așa cum am făcut-o de nenumărate ori că USR, PMP sau Forța Dreptei constituie formațiuni de dreapta. Nici pe departe!
Cele trei grupuri sunt vârful de lance al „progresismului” anti-creștin și anti-conservator din România.
 
În opinia mea, este incompatibil pentru un creștin, preocupat de degradarea valorilor, să sprijine, prin vot ori participare în campaniile electorale, aceste formațiuni. Ele nu doar că nu au nimic de-a face cu valorile creștine, dar, dimpotrivă, le resping și disprețuiesc.
 
USR vrea avort, parteneriate civile, abrogarea suveranității naționale, iar celelalte două formațiuni se agață de USR pentru a-și menține relevanța pe scena politică din România.
Un om înțelept nu votează împotriva intereselor lui. Un vot dat de un creștin pentru USR, PMP sau Forța Dreptei este un vot dat împotriva valorilor creștine și pentru continua degradare a valorilor morale în Europa.
 
Repet ce am mai scris luna trecută: este vremea marelui exod al creștinilor din partidele neo-marxiste și progresiste ale României.
Ajutați-ne să prevenim pragul de 5% a acestei alianțe pretinse de dreapta votând partidele și alianțele suveraniste, conservatoare și patriote la alegerile europarlamentare din iunie 2024.
Autor: Petre Costea, președintele partidului Alianța Renașterea Națională


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.