.st0{fill:#FFFFFF;}

Felicitări lui Franklin Graham! Dl Graham câștigă, iar seculariștii extremiști pierd 

Articole | 28/07/2021

Franklin Graham este bine cunoscut în România.

Creștin autentic, influent în lumea conservatoare din America, dl Graham e bine cunoscut în întreaga lume pentru acțiunile lui caritabile desfășurate prin organizația lui globală Samaritan Purse. Și România a beneficiat și încă beneficiază de generozitatea acestei organizații.

Graham e cunoscut și pentru pozițiile lui clare privind valorile.

Periodic, dl Graham organizează "festivaluri" creștine în diferite țări ale lumii. Cu ani în urmă a programat un festival al identității creștine în Marea Britanie.

 Consiliul municipal unde urma să aibă loc evenimentul i-a interzis să pună reclame în spațiul public privind evenimentul. Decizia a fost luată ca urmare a presiunii din partea grupurilor elgibitiste din oraș.

Dl Graham a dat municipalitatea în judecată și recent a câștigat. I s-au acordat daune de 109.000 de lire sterline. Felicitări dlui Graham! Ne putem aștepta că acești bani vor fi folosiți pentru scopuri caritabile.

Imagine preluatâ de pe Wikipedia.com


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.