.st0{fill:#FFFFFF;}

Feminismul reacționar 

Articole | 09/06/2021

E luna "diversității" și a "mândriei" cu lucruri josnice. E luna în care Occidentul ridică la rang de cinste ceea ce Sfintele Scripturi denunță și declară, în termeni clari, că "cei care fac aceste lucruri nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu".

E trist, însă, că și unii dintre tinerii familiilor creștine se confruntă cu tentațiile și disforiile declarate "normale" în această lună în care se sărbătorește nenaturalul. Cum ne raportam acestor membri de familie?

În această lună în care se publică extrem de mult privind normalitatea anormalului vă dau un exemplu din puținul care se publică privind tinerii rătăciți în lumea imoralității sexuale, dar care își revin. Lecția pentru părinții care se confruntă cu astfel de probleme este deosebit de valoroasă.

În materialul pe care vi-l ofer astăzi veți citi despre o tânără care a fost ispitită, a deviat, dar și-a revenit la normalitate, auzind vocea blândă a bunicii care o îndemna la normalitate. În cuvinte simple, dar pline de afecțiune. 

Tânăra devenise o adeptă convinsă a feminismului. S-a alăturat unei colonii feministe în care locuiau doar femei și din care bărbații erau excluși. Anomaliile sexuale, avortul și promiscuitatea erau la modă și avid practicate. Tânăra a devenit o victimă a coloniei feministe, cu toate că se credea liberă și fericită.

Într-o zi, printr-o coincidență și-a văzut bunica pe care nu o mai văzuse de mult timp. Bunica i-a gătit mâncarea preferată, și, privind lung la ea, i-a zis :

"you need to grow your hair and get married / trebuie să-ți lași părul să crească și să te căsătorești". Tânăra a zâmbit, dar cuvintele calde și blânde ale bunicii i-au străpuns inima. Nu putea să și le scoată din minte.

Încet, încet și-a revenit la normal. S-a căsătorit, redobândindu-și identitatea naturală, creștină de femeie, soție și mamă. Este și o scriitoare avidă împotriva rătăcirilor revoluției sexuale. Mărturia ei trebuie cunoscută și din ea pot învăța cei care se confruntă cu tragedii și tentații similare.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.