.st0{fill:#FFFFFF;}

Fiii și fiicele revoluționarilor sexuali ! 

Articole | 22/03/2021

Mă îndoiesc că generația care a început revoluția sexuală acum 60 de ani și-ar fi putut imagina transformarea atât de radicală, înspre rău, a generațiilor copiilor și nepoților lor. Dar au făcut-o. Într-un mod negândit, fără să se gândească la consecințe, insistând să aibă drepturi și să se "descătușeze" de rânduielile generațiilor înțelepte de dinaintea lor.

Evenimentul din București de vineri confirmă acest lucru. Dar nu doar el. Peste tot în lumea "emancipată", unde revoluția sexuală fie că a fost instituționalizată, fie că e in stadii mai incipiente de instituționalizare, copiii și nepoții revoluționarilor sexuali de acum 60 de ani au devenit agresivi, violenți pe alocuri, și nimeni nu mai poate raționa cu ei.

Ațâțați de tribunale, profesori, mass media, dl Iohannis, instituții și organizații suprastatele și neguvernamentale, aceste odrasle ale revoluționarilor sexuali se află într-o derivă mentală, valorică și spirituală fără precedent. Din nefericire, ne trag și pe noi după ei într-o direcție în care nu credem că e bine să mergem ori să permitem societății să meargă.

Revizuind presa internațională, am găsit util să vă dau câteva exemple recente pentru a întări ceea ce afirm. Pe 6 martie un pastor din Regina, Saskatchewan (Canada) a propovăduit împotriva fluidității de gen din perspectiva Bibliei. Două zile mai târziu, peste 840 de persoane aparținând diferitelor grupuri de "minorități sexuale" au dat în judecată pastorul și biserica lui. Petenții pretind că omilia a incitat publicul la ură împotriva lor.

Concluzia: citirea și răspândirea mesajelor biblice în spațiul public constituie, în mintea petenților, "homofobie, transfobie" și "incitare la ură". Părinții și bunicii acestor petenți au semănat vânt, iar generația noastră seceră furtună.

Confuzia sexuală a fiilor și fiicelor revoluției sexuale s-a manifestat și în Australia, tot săptămâna trecută, unde Parlamentul propune eliminarea cuvintelor cu conotații de gen (masculin, feminin, bărbat, femeie etc.) din legile federale ale Australiei

Concluzia: dacă în Canada Biblia trebuie abrogată, în Australia limba și vocabularul trebuie revizuite pentru eliminarea unor cuvinte fundamentale pe care "minoritățile sexuale" le consideră ofensatoare.Tribunalele dau apă la moară celor care suferă de confuzie sexuală. Canada e, din nou, fruntea. Un tată tocmai a fost întemnițat. Fata lui de 14 ani i-a cerut să i se adreseze ca "băiat / fiu" ("he / his" în loc de "she / her"), nu "fiică / fată". Minora căzuse victimă a îndoctrinării sexuale online și cerea tatălui ei să îi confirme starea de confuzie. Tatăl a refuzat. Fata a obținut ordin judecătoresc care impunea tatălui ei obligația să i se adreseze ca "fiu", nu "fiică".Tatăl a refuzat să se conformeze ordinului judecătoresc, iar judecătorul a emis ordin de detenție. 

Creștinii din restul lumii suferă în timp ce noi încă stăm la adăpost în România. Ne imaginăm că România nu va deveni Canada ori Marea Britanie, ori Australia. M-aș bucura să fie așa. Și va fi așa doar dacă scuturăm nepăsarea și somnolența care ne îngreunează ochii spirituali.La fel ca în restul Occidentului, ofensiva împotriva noastră va veni tot pe nepusă masă. Prin tribunale, CEDO, Parlamentul European, ONU, dl Iohannis, mass media.

Vandalizarea bisericii din București este un indiciu că vremurile dificile din Canada se apropie și de noi.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Peter Costea, Președinte Alianța Renașterea Națională


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.