.st0{fill:#FFFFFF;}

Florin Cîțu: Perseverent în cele rele 

Știri | 25/06/2021

Dl Cîțu vrea să îndoctrineze copiii României în confuzie sexuală. Este inacceptabil.

A fi înțelept înseamnă a avea discernământ. A cunoaște diferența dintre bine și rău, a alege binele și a respinge răul, și a preveni răul în viața proprie, dar și în viața celor din jur. 

Și asta în special când este vorba de cei cu mai puțin discernământ, în primul rând minorii.

Minor înseamnă o capacitate mai modestă de a judeca lucrurile în mod echilibrat, ori de a cunoaște diferența dintre bine și rău și de a te opune lucrurilor rele.

Dl Cîțu ar trebui să fie un exemplu pentru toți cetățenii țării datorită poziției pe care o deține. Un exemplu pozitiv de înțelepciune și moralitate pentru generația tânără care își caută modele pe care să le imite privind înțelepciunea și moralitatea.

Din nefericire, Premierul României nu dă dovadă că deține aceste atribute.

După eșecul legii Iohannis privind educația sexuală, dl Cîțu ne anunță că el își asumă poziția de tiran în democrația românească și în statul de drept și va impune, cu forța, educația sexuală în România.

Împotriva voinței Parlamentului și a milioanelor de cetățeni care nu vor educație sexuală pentru copiii lor prin sistemul de învățământ public.

Dl Cîțu ne informează că are autoritatea să decidă cursurile de învățământ prin intermediul Ministerului Educației.

Probabil că posedă autoritatea asta. Dar exercitarea acestei autorități sfidând, asemenea dlui Barna, milioane de cetățeni care și-au exprimat clar opinia contrară, constituie subversiune la adresa statului de drept și a procesului democratic.

Este un atentat la însăși democrația și structura constituțională a României.

Pozițiile dlui Cîțu, în întregime consistente cu ale dlui Iohannis și ale USR / PLUS, dovedesc că forțele anti-familie și anti-valori din România se raliază tot mai persistent.

În opinia mea, dl Cîțu, prin declarațiile lui, și-a dovedit lipsa de înțelepciune și că nu e potrivit pentru funcția pe care o deține.

De la un prim ministru te aștepți la înțelepciune, nu la lipsă de înțelepciune. De maturitate, nu de încăpățânare politică.

Din nefericire, asta a devenit politica României în 2021: un cerc vicios din care lipsește eleganța morală, integritatea valorică și respectul față de cetățeni.

Dragi părinți, rămâneți fermi pe baricade. În urmă cu câțiva ani, Ministrul Educației a încercat să implementeze în România SNEP-ul (Strategia Națională de Educație Parentală).

Ne-am opus atunci. Cu succes. Am făcut demersuri, am trimis mesaje electronice către Guvern și Ministerul Educației cu zecile de mii.

Vă sugerez să faceți la fel începând de azi:

trimiteți mesaje scurte, dar politicoase și clare, cerând (1) dlui Cîțu; și (2) Ministerului Educației să nu introducă educația sexuală în școli, cu sau fără acordul părinților.

Aveți dreptul constituțional să o faceți. Folosiți-vă drepturile cetățenești pentru a va promova valorile și proteja copiii.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.