.st0{fill:#FFFFFF;}

Nou, filiala partidului Alianța Renașterea Națională din județul Alba 

Știri, Articole | 22/11/2023
Filiala partidului Alianța Renașterea Națională din județul Alba s-a reunit într-un cadru de lucru pe 22 Noiembrie la Alba Iulia în prezența domnului Petre Costea, președintele partidului ARN.
 
Într-o atmosferă de respect reciproc și profundă transparență, participanții au ales noua conducere a filialei ARN pe județul Alba.
Cei aproximativ 30 de participanți l-au ales în funcția de președinte al filialei pe domnul Ioan Marincaș.
 
Din partea conducerii ARN național a particiăpat domnul Petre Costea, Domnul Gheorghe Noane – președintele executiv a partidului ARN, David Mondoc – director al departamentului social media al ARN, doamna Simona Preotu – secretar al filialei ARN Sibiu, și doamna Cornelia Rus secretar ARN Hunedoara.
 
„Felicităm noua conducere ARN Alba și le dorim mult succes.” a comentat domnul Petre Costea cu prilejul alegerilor ARN Alba.
Conferința de lucru a fost urmată de o conferință de presă la care a participat postul local Carolina TV.
Alba Alba
 
Autor: Alianței Renașterea Națională
 
 
 
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.