.st0{fill:#FFFFFF;}

Foarte fericiți lângă de Dumnezeu 

Articole | 11/05/2023

Știați că sunteți mai fericiți decât cei fără Dumnezeu?

Un studiu tocmai publicat și făcut de University of Chicago și Wall Street Journal confirmă că cei care au credință în Dumnezeu, sunt căsătoriți, ori au copii, sunt cu mult mai fericiți decât cei care nu cred în Dumnezeu, nu se căsătoresc ori nu au copii. Link: https://s.wsj.net/…/docum…/WSJ_NORC_ToplineMarc_2023.pdf

68% dintre cei care se consideră „foarte fericiți” exprimă credință în Dumnezeu. Un studiu similar din 2019 remarca faptul că 44% dintre persoanele care se considerau „foarte fericite” erau persoane care frecventau slujbele religioase în mod regulat.

Concluzii similare au fost obținute și în alte țări. În Marea Britanie, de exemplu, cele mai „fericite” segmente din societate sun creștinii și hindușii.

În plus, persoanele religioase care practică credința și sunt integrate în grupuri religioase sunt mai sănătoase mintal, emoțional, dovedesc o longevitate a vieții mai mare, au mai puține conflicte, sunt mai puțin dependenți de substanțe nocive.

Ești creștin practicant? Dacă da, foarte probabil te regăsești în grupul persoanelor „foarte fericite”.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

fericiți
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.