.st0{fill:#FFFFFF;}

Genocidul împotriva creștinilor: Raportul Global SUA 

Articole | 23/04/2021

Aproximativ 50.000 de creștini sunt deținuți în lagărele de concentrare din Coreea de Nord. Peste 2500 de tinere Yazidi încă sunt date dispărute. În 2020, 15 biserici au fost atacate de islamiști în Nigeria. Acestea sunt unele dintre detaliile privind persecuția creștinilor în 2020 prezentate în raportul anual al SUA, emis pe 17 aprilie

Coreea de Nord, Nigeria, China, India, Vietnam și Siria dețin locurile de vârf în clasamentul global al țărilor care persecută creștinii și poartă un veritabil război de genocid împotriva lor.

De exemplu, o treime din statele care formează India, interzic convertirea de la o religie la alta. Tot în India, unii creștini sunt agresați fizic, mai mult în zonele rurale, pentru că se convertesc la creștinism. Un exemplu similar de cruzime este China, unde într-o zonă rurală localnicii au fost anunțați că dacă se convertesc la creștinism li se va lua pământul.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.