.st0{fill:#FFFFFF;}

Germania calomniază. Dar și suferă consecințe 

Articole | 24/01/2022

Friedrich Ebert Foundation din Germania a calomniat mișcarea conservatoare din România în 2020. 

Am dat Fundația în judecată la tribunalul federal din Houston. Ca urmare, Fundația a retras studiul calomniator.

Fundațiile occidentale neo-marxiste plătesc mercenari în România care atacă prin litere și cuvinte mișcarea conservatoare din România.

Am mai scris asupra subiectului. Unele dintre organizațiile neguvernamentale din România au fost calomniate fiind etichetate drept "fasciste".

Aceste fundații au resurse nelimitate și țintesc organizațiile și persoanele care promovează mișcări ori poziții conservatoare.

Fundația Ebert a publicat un astfel de studiu în iunie 2020 în care a etichetat mișcarea conservatoare din România ca fiind "anti-democrație", "anti-drepturile omului", "anti-femei", "anti-modernism" etc.

"Anti" o mulțime de lucruri. Și numele meu a fost menționat în acest studiu împreună cu al altor persoane conservatoare din România, cât și organizații neguvernamentale, inclusiv Alianța Familiilor din România, Darul Vieții și Pro-Vita. Organizații internaționale reputabile, cum este Alliance Defense Freedom din SUA (ADF), au fost și ele murdărite în acest studiu.

În 2020 am solicitat Fundației să-și retragă studiul, dar a refuzat. Ca urmare, am instituit o acțiune în instanță împotriva Fundației în martie anul trecut. În final, Fundația a retras din circulație studiul cu pricina.

Apreciez gestul Fundației. Oamenii raționali trebuie să acționeze rațional. Dar petele puse pe mișcarea conservatoare din România au fost deja făcute și vor fi greu de scos.

Vă atenționez din nou privind războiul psihologic finanțat de occidentali pe care ei îl poartă la adresa mișcării conservatoare și a liderilor conservatori din România. Recomand colegilor mei din România să nu ezite să instituie acțiuni similare în instanță împotriva celor care îi calomniază.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.