.st0{fill:#FFFFFF;}

Helena Dalli, fără Dumnezeu și fără minte 

Articole | 08/12/2021

Recent, Ministrul Egalității Uniunii Europene, Helena Dalli, a fost în centrul atenției mass-mediei solicitând înlocuirea Crăciunului cu "Perioada vacanței" în documentele oficiale ale UE. De asemenea, a recomandat europenilor să nu își mai numească copiii "Maria" ori "Ioan".

Sunt trei sugestii care țintesc trei simboluri relevante pentru creștini: Crăciunul, Maria și Ioan. Trei sugestii care reliefează intenția Ministrului: secularizarea în extremis a UE, eliminarea creștinismului și eliminarea conotațiilor creștine.

Numele creștine sunt inevitabil conectate cu creștinismul, iar momentul în care vom înceta să ne mai numim copiii după personalități impozante ale creștinismului ori de inspirație biblică, va însemna de fapt încetarea creștinismului.

Vaticanul a reacționat ferm la sugestiile lui Dalli solicitând respingerea sugestiilor ei. În final, sugestiile au fost respinse.

Pe undeva intuiesc și ipocrizie în acest incident. Dacă liderii unionali ar elimina Crăciunul, ar trebui să elimine și zilele libere pe care și le iau cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Doamna Dalli nu e doar fără Dumnezeu. E și fără minte. „Nebunul zice în inima lui: nu este Dumnezeu (Psalmul 14:1)”

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.