.st0{fill:#FFFFFF;}

ARN se opune oricărei încercări de limitare a libertăților cetățenilor 

Comunicate de presă, Petiții | 21/12/2021

Alianța Renașterea Națională se opune oricărei încercări de limitare a libertăților cetățenilor. Protestăm împotriva obligativității Certificatului Verde care urmează a fi folosit ca mijloc de control și limitare a libertății cetățeanului.

ARN a participat alături de mulți români la protestul care a avut loc in fața Palatului Parlamentului în data de 21.12.2021 și astfel ne-am exprimat clar poziția personală, dar și poziția Alianței Renașterea Națională în ceea ce privește obligativitatea vaccinării și obligativitatea impunerii unui certificat verde care ar urma să fie folosit la controlul și limitarea libertăților de deplasare, de muncă, de întruniri, dar și a altor forme de libertate fundamentală!

Este foarte important de menționat faptul că nu suntem de acord cu nicio formă de violență și suntem deciși să milităm pe căile legale pentru a impune supremația legii și a asigura un cadru democratic în România.

Protestăm pașnic împotriva abuzului asupra democrației și milităm pentru o Românie Suverană!

De aceea vă rugăm să semnați petiția împotriva certificatului verde.

Dacă nu ai putut ajunge la proteste, implică-te și tu alături de ARN prin semnarea petiției împotriva implementării certificatului verde.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.