.st0{fill:#FFFFFF;}

Începem cu mult entuziasm campania de strângere de semnături pentru alegerile Europarlamentare 

Articole | 01/03/2024

Începem cu mult entuziasm campania de strângere de semnături pentru  Alegerile Europarlamentare

Dragi colegi, comunitatea Alianța Renașterea Națională demarează astăzi, 1 martie, două fronturi naționale pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Prima acțiune națională este o campanie informativă europarlamentară care va consista în vizite frecvente și multiple pe care echipele ARN le vor face în comunitățile creștine și spațiul public în următoarele trei luni pentru a informa publicul creștin din România – și nu numai, că ARN candidează la europarlamentarele din 9 iunie pe listele Alianței AUR prin persoana președintelui partidului, dl Petre Costea.

A doua campanie națională pe care o demarăm tot astăzi este campania de colectare de semnături în sprijinul Alianței AUR pe a cărei liste europarlamentare candidează și dl Petre Costea.

În acest sens, veți vedea foarte posibil multe corturi ARN amplasate în spațiul public în marile orașe ale României, unde voluntarii de campanie vor solicita semnături.

Vă rugam să le acordați semnăturile cu mână largă! Luptăm pentru voi și am luptat pentru familia română din august 2005 încoace! La bine și la rău. Atunci când vântul ne-a fost potrivnic ori prielnic.
Nu uitați: europarlamentarele din 2024 sunt ultima șansă reală pentru ca românii și România să pună în Parlamentul European oameni care cu adevărat împărtășesc și au la inimă valorile creștine! De acum în cinci (5) ani va fi prea târziu
 


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.