.st0{fill:#FFFFFF;}

Islamizarea Germaniei : Răspunsul politicului la declinul demografic al Germaniei ? 

Articole | 29/07/2021

Recent am publicat un material privind islamizarea Marii Britanii. Fenomenul islamizării este prezent și în alte țări occidentale, Scandinavia, Franța, Belgia, Olanda fiind primele vizate.

Germania este și ea undeva în aceeași ligă. Structura demografică a Germaniei se schimbă. Unii germani rămân indiferenți, văzând în islamizare o formă de sistare a declinului demografic al țării.

Declinul demografic, însă, rezultă și în declinul creștinismului. Recomand : The Changing Face of the Country, publicat în Spiegel pe 19 aprilie 2018.

Tot mai mulți germani se simt străini în propria țară și le este teamă că imigrația și migrația le schimbă țara rapid și în forme diverse.

20% din populația curentă a Germaniei se constituie dintr-un imigrant / migrant, sau descendent al unui recent sosit imigrant ori migrant.

Un sfert din copiii născuți în Germania în 2016 aveau o mamă imigrantă ori migrantă. În unele orașe concentrarea de imigranți este și mai ridicată.

În Augsburg, de exemplu, 64% din populația de sub 18 ani se constituie din imigranți.

Este asta un motiv de îngrijorare? Părerile sunt împărțite. Femeile imigrante sunt creditate cu ridicarea natalității în Germania.

Numărul copiilor născuți în familii de imigranți întrece cu mult, în medie, numărul de copii născuți în familiile native.

Germania a devenit o țară a "imigrației", în sens apropiat cu al Statelor Unite care este o țară a "imigranților".

Majoritatea covârșitoare a celor care "imigrează" ori "migrează" în Germania sunt musulmani care nu se integrează. Nici ei și nici copiii lor pentru o generație.

În 2010, aproximativ 40.000 de musulmani solicitau azil politic în Germania anual. În 2015, un număr similar solicitau azil în doar câteva zile.

Între 2015 și 2018 au sosit în Germania 1.4 milioane de refugiați. În februarie 2015 doar 10.700 de refugiați au intrat în Germania, iar în noiembrie al aceluiași an, peste 200.000.

Deportarea celor care nu primesc azil a fost practic sistată. 230.000 de persoane străine au ordin de deportare, dar autoritățile rămân pasive.

Copiii nu merg la școală în mod regulat. În loc să termine școala elementară în 4 ani, o termină în 5 sau 6.

Ce înseamnă a fi "german" întreabă populația nativa și cea mai în vârstă? A fi creștin? A vorbi germana? A sărbători Oktoberfest?

Acum câțiva ani Germania era casa a 4,7 milioane de musulmani. Practic nu mai există oraș sau orășel în Germania care să nu aibă cel puțin o moschee.

Bisericile se închid ori se golesc de oameni, în timp ce moscheile se construiesc în număr tot mai mare.

În 2016, 350.000 de creștini au părăsit bisericile germane, fie pentru a nu mai plăti taxe pentru sprijinirea bisericilor, fie din convingere.

Unele biserici au fost transformate în moschei, iar în locul crucii creștine a fost pictat cuvântul "Allah", în aur.

25% dintre germani privesc ascensiunea demografică a musulmanilor în Germania cu "teamă".

Politicienii sunt împărțiți privind islamizarea țării lor.

Verzii / Ecologiștii văd în musulmani : "un dar Germaniei" ("a gift to Germany") , în timp ce votanții Alternativei pentru Germania văd influxul de musulmani ca un cataclism, o consecință a "rebeliunii generației 1968, a feminismului, a multiculturalismului și a extinderii imoralității sexuale" în Germania, în mod special a sodomiei.

Ce fac germanii cu țara lor e treaba lor. Dar politica lor afectează întregul continent.

Nu este drept ca țările continentului să fie impactate negativ de politica iresponsabilă a dnei Merkel.

Mutațiile etnice, religioase și demografice din Germania nu mai pot fi sistate, nici controlate.

Încetul cu încetul consecințele se vor extinde și în restul Europei. Plăcerea și căutarea plăcerii în detrimentul virtuții și a responsabilității duc, azi, în aceeași direcție în care au dus dintotdeauna: declin și autoanihilare.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.