.st0{fill:#FFFFFF;}

Legalizarea Drogurilor Ușoare în România 2023 

Articole | 03/07/2023

Partidul extremist – progresist vrea legalizarea drogurilor ușoare în România.

Domnul Cioloș și doamna Elena Băsescu gândesc la fel: ambii favorizează legalizarea drogurilor ușoare în România. Deputați ai Partidului REPER, partidul domnului Cioloș, au înregistrat un proiect de lege care caută dezincriminarea în România a consumului de canabis în doze mici.

Ideea nu este doar deocheată. Este periculoasă. Și faptul că a pătruns până în vârful piramidei politice din țară este, cel puțin pentru mine, un lucru îngrijorător.

Anul 2024 este un an electoral. REPER, dezlipit de curând de USR, încearcă să atragă atenția prin tot felul de proiecte legislative nefolositoare și dăunătoare. Și nu doar atenția, ci și voturi, în special voturile tinerilor.

Strategia asta nu este tocmai nouă. În 2009 doamna Elena Băsescu, fiica domnului Băsescu, a candidat și ea pe listele europarlamentare și propunea, printre altele, legalizarea drogurilor ușoare în România. Ceva mai inteligent nu a putut să propună. Imaginați-vă sărăcia intelectuală a unei astfel de platforme electorale care urmărește voturi prin legalizarea răului în societate!

Doamna Băsescu a primit voturile multor creștini. Platforma mea europarlamentară se profila pe valori și interesele comunității creștine. Ceea ce ar trebui să ne dea de gândit și să ne facă să ne întrebăm dacă nu cumva avem nevoie de mai mult discernământ la alegeri.

Domnul Cioloș și REPER încearcă o strategie similară pentru anul viitor. Alegerile europarlamentare vor avea loc la începutul lunii iunie 2024. Nădăjduiesc că niciun creștin nu va vota REPER, ci toți vor vota ARN!

Canabisul este doar începutul. Va sparge gheața, așa cum parteneriatele civile au spart gheața și au dus la căsătorii unisex, iar apoi la destrămarea instituției familiei. Legalizarea cantităților mici de canabis va duce la legalizarea unor cantități și mai mari, apoi la legalizarea unor alte droguri – deloc ușoare – iar în timp vom transforma România într-un Amsterdam al drogaților și al prostituției. Asta ne mai lipsește!

Îmi dau seama că REPER nu va fi interesat de opinia mea. Dar sfătuiesc toți legiuitorii țării să învețe din experiențe celor care au „încercat” canabisul, iar acum regretă. Spre marea mea surprindere, în februarie, The Atlantic a publicat un articol pe acest subiect. Articolul este un semnal de alarmă pentru America și sper pentru România. Chiar și titlul îngrijorează: America has gone too Far in Legalizing Vice / America a mers prea departe cu legalizarea viciilor.

Una dintre concluziile articolului este că tinerii americani au devenit dependenți de canabis. 19 state au legalizat canabisul în cantități fără limite. Cetățenii se plâng că, vor nu vor, inhalează fumul și mirosul de canabis. Cetățenii sună poliția pentru că mirosul de canabis al vecinilor le intră în casă! Poliția le răspunde: tough luck / noroc bun! Nu putem interveni deoarece consumul de canabis este legal!

Dacă REPER are proiectul lui, creștinii României au și ei proiectul lor: desemnarea lunii iunie drept lună a identității creștine în România! Sprijiniți acest proiect! Strângeți semnături! Accesați identitate-crestina.ro.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Legalizarea Drogurilor
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.