.st0{fill:#FFFFFF;}

Legea goliciunii morale promovată de Iohannis si Usr Plus a căzut! 

Articole | 01/07/2021

Domnul Beniamin Lup este președintele executiv al Alianței Renașterea Națională (ARN).

ARN este un tânăr partid politic conservator creștin autentic întemeiat de domnul avocat Peter Costea (președinte fondator) un creștin practicant care de-a lungul zecilor de ani s-a remarcat prin lupta sa acerbă pentru protejarea și consolidarea valorilor și principiilor fundamentale creștine în România.

Românii trebuie să știe că încă de la bun început, Alianța Renașterea Națională s-a confruntat cu o serie de șicane mizerabile și greutăți enorme în procesul de înființare și înscriere în Registrul Partidelor Politice din România.

Cine este profund deranjat de existența acestui tânăr partid politic conservator creștin?!?

Cine se teme de un om al lui Dumnezeu de valoarea și calitatea morală a domnului avocat Peter Costea?!?

Sunt niște întrebări importante care ar trebui să le dea de gândit atât românilor cu frică de Domnul, cât și celor cu bun simț elementar.

Vă invit cu drag să vizionați prezentarea domnului președinte executiv Beniamin Lup cu privire la recentul eșec al antiromânilor Iohannis-Cioloș-Barna de a impune legea coruperii sexuale a copiilor și adolescenților din instituțiile de învățământ din România. 

Așa cum știți, în ziua de marți 22 iunie 2021, Senatul României a blocat legea coruperii sexuale a copiilor români, dându-le o lecție usturătoare acestor politicieni (politruci) care s-au lepădat de Hristos și care doreau ca sexualizarea/pervertirea sexuală a copiilor să se facă fără acordul părinților.

 Un material video cu durata de 18 minute care merită să ajungă la toți românii care pretind că iubesc această țară și că le pasă de viitorul și soarta copiilor și nepoților noștri.

Trimiteți acest material către toți prietenii și cunoscuții voștri ca să audă toți românii și să tragă concluziile care se impun până nu va fi prea târziu! 

O bătălie a fost câștigată dar lupta continuă! Să nu stăm nepăsători și să ne implicăm fiecare pentru binele cetății în care ne-a așezat Dumnezeu!

Să ne rugăm Domnului ca Legea Educației Sanitare să fie aprobată și de Camera Deputaților în aceeași formă așa cum a fost aprobată recent de Senat.

Camera Deputaților este for decizional.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.