.st0{fill:#FFFFFF;}

Lego : protejați-vă copiii! 

Articole | 24/05/2021

Ubicuitatea revoluției sexuale este vădită în fiecare zi de ceva nou și uluitor și despre care încă nu am auzit. Revoluția sexuală își caută un culcuș confortabil în mințile noastre, dar mai ales al adolescenților și copiilor.

Cei care promovează revoluția sexuală știu acest lucru și caută să influențeze toate produsele de pe piață, mai ales cele care sunt mult populare la copii. Fie că e vorba de păpuși transgender pentru fete ori desene animate cu copiii (portretizați) homosexuali, presiunea este peste tot.

Azi vă atenționez privind ultimul pericol peste care am dat: Lego. Lego este un sistem popular de stimulare a intelectului copiilor. Conform articolului alăturat, Lego a lansat o linie de produse pentru copii care promovează transgenderismul.

Fiți cu băgare de seamă !

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.