.st0{fill:#FFFFFF;}

Lidia Szentmihalyi a ales ARN 

Articole | 07/12/2023

De ce am ales să mă implic în ARN?

Decizia mea de a adera la un partid creștin conservator a fost ghidată de convingerea profundă în valorile creștine, credința neclintită în Dumnezeu, respectul și iubirea față de poporul român și de tradițiile noastre românești care ne definesc identitatea ca popor din neam în neam.

În plus, angajamentul față de dreptul la viață a copiilor nenăscuți, protejarea Familiei naturale așa cum a fost creată din principiu de către Creator ca fiind între un bărbat și o femeie, și principiile meritocrației care a constituit un fundament solid pentru a-mi îndrepta energia și sprijinul către această mișcare politică care promovează aceste valori.

În viziunea mea, Partidul Alianța Renașterea Națională, reprezintă o platformă transparentă și o mișcare cu o altfel de politică prin care pot contribui la promovarea unui cadru guvernamental inspirat de învățăturile creștine, construit pe principii etice și morale solide.

Dreptul la viață, ca valoare centrală, constituie un pilon esențial în lupta pentru protejarea demnității umane și a valorilor fundamentale ale societății. Meritocrația, la rândul său, reprezintă un principiu ce evidențiază importanța recunoașterii și promovării competenței și muncii susținute în societate.Prin sprijinirea acestui concept, am încredere căci cu ajutorul Partidului ARN, se poate construi un cadru în care oportunitățile sunt distribuite echitabil, iar progresul individual este susținut și răsplătit în mod corespunzător și în țara noastră România.

Aderarea mea la ARN, reprezintă așadar, un angajament activ de a contribui la o guvernare responsabilă, echitabilă și orientată către valorile fundamentale ce definesc identitatea noastră ca popor creștin, dar și prin transmiterea mai departe a tradițiilor noastre românești din generație în generatie.

În acest fel, îmi propun să fiu un agent de schimb pozitiv, concentrându-mă pe principii care să consolideze unitatea și prosperitatea țării noastre.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Autor: Lidia Szentmihalyi, Secretar General Adjunct ARN


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.