.st0{fill:#FFFFFF;}

Luna anormalității și minciunile ei 

Articole | 20/05/2021

Cei care sunt cel mai puțin discriminați țipă cel mai tare că sunt cei mai discriminați dintre oameni. Mai este luna când elita mondială sărbătorește ceea ce nu trebuie sărbătorit și promovat: practicile sexuale nenaturale.

17 mai a fost ziua Internațională împotriva transfobiei etc. Adică ziua din an care dă prilej elitei mondiale să disprețuiască și să acuze de discriminare oamenii raționali care atenționează asupra indezirabilității practicilor sexuale nenaturale. Este și ziua în care ni se dau date statistice privind presupusa discriminare împotriva minorităților sexuale. Din nefericire, datele acestea sunt eronate, intenționat distorsionate, scoase din context și desemnate să atragă simpatia. Sunt neadevăruri.

Instituțiile globale au sărbătorit cu multă fanfară Ziua, au emis rapoarte, comunicate de presă, și și-au exprimat solidaritatea cu minoritățile sexuale "persecutate" din toată lumea.

În Europa, ILGA a publicat Raportul 2021 care identifică nivelul de "discriminare" împotriva "minorităților sexuale" în cele 47 de țări ale Consiliului Europei. Ca de obicei, România este vizată de "discriminarea" împotriva minorităților sexuale.

ILGA, organizația mondială a homosexualilor, critică România pentru încetineala cu care le acordă "drepturi". Au plasat România pe locul 38 din 47 de state. Chiar și Moldova e înaintea României, pe locul 36. 

Ne putem aștepta, ca și în anii precedenți, la susținere internațională pentru minoritățile sexuale din România. E probabil că Ambasada SUA va arbora drapelul homosexual, având în vedere loialitatea Administrației Biden pentru tot ce e distructiv, inclusiv relațiile sexuale nenaturale și nocive. Va critica România gestul Ambasadei SUA? E greu de crezut.

Ieri, Singapore a criticat SUA pentru că sprijină răspândirea nefirescului sexual în Singapore, sprijinind mișcările homosexuale interne. Singapore este pe cale de dispariție. Declinul lui demografic e cu mult mai serios decât cel al României. Încurajarea unor stiluri de viață care contribuie la declinul demografic nu are, deci, niciun sens.

Întreb, de ce nu se vorbește sau nu se scrie despre persecuția creștinilor? Persecuția lor este o realitate. Până la 5000 de creștini sunt uciși anual în toată lumea din cauza credinței lor. Femeile creștine căsătorite cu bărbați musulmani și femeile musulmane convertite la creștinism sunt cele mai persecutate femei din lume. De ce Occidentul tace?i.

Ce puteți face? Puteți continua să semnați Petiția în sprijinul creștinilor discriminați și persecutați în Occident:  

Persecuția lor este o realitate pe care o vedem zilnic.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.